Havadan Haberleri

havadan haberleri ve güncel havadan gelişmeleri, havadan ile ilgili tüm video, havadan fotoğrafları ve havadan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "İsrail'in, Gazzelilere havadan yardım ulaştırma girişimimizi engellenmesinin bahanesi olamaz" dedi.

GÜNCEL

Ürdün Kralı 2. Abdullah, Gazze’deki sivil halka yönelik havadan paraşütle atılan yardım operasyonuna bizzat katıldı.

GÜNCEL

Hollanda Hava Kuvvetleri ve Ürdün Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi’ndeki sivillere havadan insani yardım ve tıbbi malzeme attı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) Sözcüsü Daniel Hagari, dün gece basın toplantısı düzenledi...

GÜNCEL

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Adrienne Watson, havadan çekilen görüntülerin analiz edildiğini ve değerlendirmeye göre saldırıdan İsrail’in sorumlu olmadığını iddia...

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Gazze’de saldırı düzenlenen Baptist Hastanesi’nin (El-Ahli Arab Hastanesi) saldırı sonrası havadan görüntülerini yayınladı.

SonDakika

İstanbul Maltepe'de orman yangını çıktı. Yangına müdahale için çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ayrıca havadan destek de istendi.

GÜNCEL

İzmir'in Kınık ilçesinde ormanda yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

GÜNCEL

Antalya'nın Kemer ilçesinde 3'üncü gününde devam eden yangına, havadan müdahale sürüyor.

GÜNCEL

Antalya'nın Kemer ilçesindeki ormanlık alanda akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca devam eden yangına, sabahın ilk ışıklarıyla 10 uçak ve...

ASAYİŞ

Manisa'nın Saruhanlı ilçesindeki orman yangınına, ekipler arazinin sarp olması nedeniyle karadan müdahalede güçlük çekiyor.

ASAYİŞ

Çanakkale'nin merkeze bağlı Kızılkeçili köyünde, dün saat 16.30 sıralarında çıkıp, ormana sıçrayan yangın, 24 saattir devam ediyor.