Hollanda Haberleri

Hollanda haberleri ve güncel Hollanda gelişmeleri, Hollanda ile ilgili tüm video, Hollanda fotoğrafları ve Hollanda haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir araya geldi. brussels nuclear energy summit

EKONOMİ

Merkez Bankası verilerine göre; 2019-2023 döneminde yurt dışında yerleşik kişilerin Türkiye'deki doğrudan yatırımlarının tutarı, 31 milyar 332 milyon dolara ulaştı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile telefonda görüştü. Minister of Foreign Affairs

GENEL

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, Brüksel'de NATO Savunma Bakanları Toplantısı’nın ikinci oturumuna katıldı.

GÜNCEL

Hollanda Hava Kuvvetleri ve Ürdün Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi’ndeki sivillere havadan insani yardım ve tıbbi malzeme attı.

GENEL

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, "Hollanda, serbest geçiş hakkına büyük önem veriyor ve bu hedefli operasyonu destekliyor” dedi.

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps ve Hollanda Savunma Bakanı Kajsa Ollongren ile Kızıldeniz’deki saldırıları görüştü. 

GENEL

Hollanda Savunma Bakanı Kajsa Ollongren, Hollanda Temsilciler Meclisi’nde açıklama yaptı...

GÜNCEL

ABD Savunma Bakanlığı, Kızıldeniz’de ticari gemilere yönelik artan saldırılar nedeniyle birçok ülkenin katılımıyla ortak görev gücü oluşturulacağını duyurdu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İspanya’nın Barselona kentinde Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile görüştü

GENEL

Hollanda’da dün yapılan genel seçimler sonrasında Özgürlük Partisi’nden (PVV) Geert Wilders, seçimlerde 37 milletvekili çıkartarak seçimin galibi oldu.

İş Dünyası

Hollanda-Amerika Vakfı (NAF), New York'taki The Plaza Hotel'in ikonik mekanında NAF Ball 2023'e ev sahipliği yaptı...