İHA Haberleri

İHA haberleri ve güncel İHA gelişmeleri, İHA ile ilgili tüm video, İHA fotoğrafları ve İHA haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Savunma Sanayii Başkanlığı'nda Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katılımıyla 'İnsanlı Hava Platformları İmza Töreni' gerçekleştirildi.

SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 3 saat süren Kabine Toplantısının ardından açıklamada bulundu.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, İran’ın İsrail’e düzenlediği saldırı sonrasında İsrail'in talebiyle gerçekleştirilen BMGK toplantısında konuştu.

GENEL

İran'dan gece yarısından itibaren İsrail'e İnsansız Hava Araçları ve füzelerle saldırı gerçekleştirildi.

GÜNCEL

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Rusya’ya ait İran yapımı 17 Shahed İHA’sının imha edildiğini duyurdu.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, askeri ve hükümet yetkilileriyle bir araya gelerek Ukrayna’nın İHA üretim planını görüştüğünü duyurdu.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Çin tarafından işletilen M/V Huang Pu adlı yakıt tankerinin Husiler tarafından saldırıya uğradığını duyurdu.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yemen’de Husilerin Kızıldeniz’e fırlatmak için hazırladığı 7 seyir füzesi, 1 balistik füze ve 1 saldırı İHA’sının...

GENEL

İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps, ülkesi ve Letonya’nın Ukrayna’ya İHA üretimi konusunda koalisyon kuracağını belirtti.

GÜNCEL

CENTCOM, dün Husilerin fırlatmaya hazırladığı bir füzenin, tespit edilen 10 insansız hava aracının (İHA) ve bu araçların kontrolünün sağlandığı merkezin...

BİLİM-TEKNOLOJİ

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'nca, aralarında sürü İHA geliştirilmesi projesi de bulunan 14 Ar-Ge projesinin imza töreni gerçekleştirildi.

GÜNCEL

İran’ın dün Erbil’deki bazı hedeflere yönelik füze ve İHA saldırısını takiben Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Mesrur Barzani, saldırıyı kınadı.