Ilan Haberleri

ilan haberleri ve güncel ilan gelişmeleri, ilan ile ilgili tüm video, ilan fotoğrafları ve ilan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: Filistin için Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 3 günlük milli yas ilan edilecek.

GÜNCEL

Suriye, dün işgal altındaki Gazze’de meydana gelen Baptist Hastanesi saldırısında ölenler için 3 günlük yas ilan ettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanı Mai Al-Kaila, sebebiyle Filistin’deki tüm hastanelerde acil durum ilan ettiğini duyurdu.

GÜNCEL

Hamas’ın askeri kanadı İsrail’e karşı Aksa Tufanı operasyonu başlattıkları duyurarak gece boyunca 5 bin roket fırlattıklarını açıkladı.

GÜNCEL

ABD’nin New York kentinde yoğun yağışlar nedeniyle su baskınları meydana geldi. Eyalet Valisi Kathy Hochul, OHAL ilan etti.

GÜNCEL

İngiltere’nin büyük kentlerinden biri olan Birmingham’ın Belediye Meclisi, bugün iflas ettiğini duyurdu...

GÜNCEL

Kaliforniya Valisi Gavin Newsom, “Bu fırtınaya hazırlanmak ve müdahale etmek için tüm hükümeti seferber ediyoruz” dedi. " 

GÜNCEL

Kanada’da aylardır devam eden orman yangınları sebebiyle Britanya Kolumbiyası eyaletinde olağanüstü hal ilan edildi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, başkanlığını üstlendiği Birleşmiş Milletler Sıfır Atık Danışma Kurulu'nun ilk toplantısı çevrim içi gerçekleşti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölbaşı'nda Polis Meslek Yüksekokulları Mezuniyet Töreni'nde konuştu. 

GÜNCEL

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Yunanistan Silahlı Kuvvetleri’nde 27 Temmuz’a kadar sürecek 3 günlük yas...

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı'nca, ikinci el motorlu araçların tavsiye edilen güncel satış fiyatının üzerindeki fiyattan satılması yasağına uymayan ilan sayısının 20 binden...