Ilgili Haberleri

ilgili haberleri ve güncel ilgili gelişmeleri, ilgili ile ilgili tüm video, ilgili fotoğrafları ve ilgili haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İngiltere Dışişleri Bakanlığı, Aleksey Navalny’nin ölüm haberi sonrasında Rusya’nın Londra Büyükelçiliği’ni Bakanlığa çağırdıklarını ifade etti.

GÜNCEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, göçük alanındaki toprağın kaldırılmasıyla ilgili planlama aşamasına geçtiklerini söyledi.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun Komşuluk ve Genişlemeden Sorumlu Üyesi Oliver Varhelyi, "AB, terörle mücadelede Türkiye'nin yanındadır" dedi.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell UNRWA’nın fonlarının askıya alınmasıyla ilgili açıklama yaptı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İstanbul Sanayi Odası'nın meclis toplantısına katıldı.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Uluslararası Adalet Divanında Gazze'deki insanlık dışı saldırılarla ilgili alınan ihtiyati tedbir kararını değerli buluyor, memnuniyetle karşılıyorum. 

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı, bölgede yaşanan son gelişmelerle ilgili, "Gelişmelerden endişe duyuyoruz. Dost ve kardeş İran, Irak ve Pakistan'a itidal ve sağduyuyla...

GÜNCEL

Bursa'da, 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşüp hayatını kaybeden güzellik uzmanı Özlem Akman'ın (27), ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.

GÜNCEL

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın sosyal medya hesabından yaptığı sözde Ermeni soykırımı paylaşımı ile ilgili...

SonDakika

Bakan Işıkhan, çalışan emekliye 5 bin liralık ikramiye ödemesi ile ilgili; Bakanlık olarak da çalışmalarımızı hazırladık, resmi gazeteye çıkar çıkmaz....

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde 'Hukuk Klinikleri Sertifika Töreni'nde konuştu.

GÜNCEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'da birtakım ihtiyaçlar olduğunu tespit ettik." dedi.