Iran Haberleri

iran haberleri ve güncel iran gelişmeleri, iran ile ilgili tüm video, iran fotoğrafları ve iran haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nasser Kanaani, İsrail’in Yemen’in Hudeyde limanı bölgesine düzenlediği hava saldırısını kınadı.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Liderler Zirvesi toplantısı öncesi açılış konuşması yaptı...

SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran’ın seçilmiş Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’ı ve İngiltere Başbakanı Keir Starmer’i tebrik etti.

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Katz, İran’ın İsrail’i ‘yok etmekle’ tehdit ettiğini belirterek, “Yıkım tehdidinde bulunan bir rejim yok edilmeyi hak eder”...

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran Dışişleri Bakan Vekili Ali Bagheri ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Gazze’deki son durum ele...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, helikopter kazasında vefat eden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi için düzenlenecek taziye...

GÜNCEL

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin başkent Tahran’da düzenlenen cenaze törenine çok sayıda İranlı katıldı.

GÜNCEL

İran’ın Doğu Azerbaycan eyaletinde helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi için Tebriz kentinde cenaze töreni düzenleniyor.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Romanya Başbakanı Marcel Ciolacu'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı.

GENEL

Milli Savunma Bakanı Güler, yurt içindeki ve sınır ötesindeki birliklerin komutanları ile video konferans toplantısı gerçekleştirdi.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İran İslami Danışma Meclisi Başkanı Muhammed Bager Galibaf’la telefonla görüşerek taziye dileklerini iletti.