Israel hospital attack Haberleri

israel hospital attack haberleri ve güncel israel hospital attack gelişmeleri, israel hospital attack ile ilgili tüm video, israel hospital attack fotoğrafları ve israel hospital attack haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Arjantin Dışişleri Bakanı Santiago Cafiero ile bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Papa Francis, işgal altındaki Gazze’deki hastane saldırısı sonrasında 27 Ekim gününü ‘barış’ için oruç ve dua günü ilan ederek diğer...

GENEL

İsrail Dışişleri Bakanı Eli Cohen, dün Gazze’de Baptist hastanesine gerçekleştirilen saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Filistin Devlet Başkanı Mahmoud Abbas ile yaptığı telefon görüşmesi gerçekleştirdi. 

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in saldırıları sonucunda 3 bin 478 sivilin hayatını kaybettiğini, 12 bin 65 sivilin de yaralandığını duyurdu.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail temasları kapsamında Başbakan Binyamin Netanyahu ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Hamas, İsrail’in Baptist Hastanesi’ne (El-Ehli Arab Hastanesi) düzenlenen saldırıdan doğrudan sorumlu olduğunu belirtti.

GENEL

Gazze’de bulunan Baptist Hastanesi’ne (El-Ehli Arab Hastanesi) düzenlenen saldırıya dünya liderleri ve uluslararası örgütler tepki gösterdi.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, Gazze’de bulunan Baptist Hastanesi’ne (El Ehli Arab Hastanesi) yönelik saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'deki bir hastaneyi bombalaması sonucu çok sayıda sivilin öldüğü saldırıyı kınadı.

GÜNCEL

İsrail'in, Gazze Şeridi’ne düzenlediği hava saldırılarında hastaneyi hedef almalarına TBMM’den ortak tepki geldi.