Israil filistin Haberleri

israil filistin haberleri ve güncel israil filistin gelişmeleri, israil filistin ile ilgili tüm video, israil filistin fotoğrafları ve israil filistin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Fidan, Gürcistan Dışişleri Bakanı İlia Darçiaşvili ile ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, Birleşmiş Milletler kurumlarınca yapılan tüm uyarılara rağmen orduya Gazze’nin güneyindeki Refah kenti ve bölgesine girilmesi için plan ...

GENEL

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, "Gazze Savaşı'nda Medyanın Hakikat Mücadelesi" sempozyumuna katıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD’nin New York kentinde BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ve Fransa Dışişleri Bakanı Stéphane Séjourné ile...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BM Güvenlik Konseyi'nde düzenlenen üst düzey katılımlı Filistin oturumunda konuştu.

GENEL

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, Filistin halkının kendi devletini kurma hakkının herkes tarafından tanınması gerektiğini belirtti. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Amman’da Ürdün Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Güney Afrika’nın İsrail’e karşı Uluslararası Adalet Divanı’nda açtığı soykırım davasında Güney Afrika Perşembe günü iddialarını ortaya koydu, İsrail ise dün...

GENEL

IDF Sözcüsü Daniel Hagari, İsrail-Hamas savaşının 2024 süresince de devam etmek üzere planlandığını ve buna yönelik hazırlık yapıldığını belirtti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 100'üncü Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni'nde konuştu.