Israil hamas Haberleri

israil hamas haberleri ve güncel israil hamas gelişmeleri, israil hamas ile ilgili tüm video, israil hamas fotoğrafları ve israil hamas haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün Amerikan Yahudi Örgütleri Başkanları Konferansı’nda konuştu.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, “Refah'ta faaliyet göstermemizi engellemek isteyen her kim olursa olsun, aslında bize savaşı kaybetmemizi söylüyor demektir." dedi.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 28 bin 985 sivilin hayatını kaybetti.

GENEL

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman bin Casim El Sani, Münih Güvenlik Konferansı’nda katıldığı panelde konuştu.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefonla görüştü.

GÜNCEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Hamas’ın Han Yunus kentindeki tugayını dağıttıklarını belirterek operasyonlara Refah kentinde devam edeceklerini açıkladı.

GÜNCEL

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarının 100’üncü gününde açıklama yaptı.

GENEL

IDF Sözcüsü Daniel Hagari, İsrail-Hamas savaşının 2024 süresince de devam etmek üzere planlandığını ve buna yönelik hazırlık yapıldığını belirtti.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün gece düzenlediği basın toplantısında savaşa ilişkin açıklamalarda bulundu.

GENEL

 Japonya, bakanlar kurulu kararıyla Hamas’ın 3 üst düzey liderine yaptırım uyguladığını açıkladı. 

GENEL

ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, Tel Aviv ziyareti kapsamında basın toplantısı düzenledi...

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün gece basın toplantısı düzenledi...