Isralin Haberleri

isralin haberleri ve güncel isralin gelişmeleri, isralin ile ilgili tüm video, isralin fotoğrafları ve isralin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Uluslararası Adalet Divanı’nın bugün kararıyla ilgili açıklama yaptı.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in 7 Ekim’den bu yana Gazze Şeridi’nde düzenlediği saldırılar sonucu 25 bin 295 sivilin hayatını kaybettiğini duyurdu.

MÜZİK

Finlandiyalı 1400’den fazla sanatçı, İsrail’in Eurovision 2024’den men edilmesi gerektiğini ifade ettikleri bir mektup imzaladı.

GENEL

Belçika Başbakanı Alexander De Croo ile İspanya Başbakanı Pedro Sanchez’in Refah Sınır Kapısı’nda açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalara ilişkin Amerikan haber dergisine röportaj verdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen ve 3 saat 10 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in saldırıları sonucu Şifa hastanesinin jeneratörlerinin devre dışı kaldığını, bebek bakım ünitesindeki 2 bebeğin hayatını kayebttiğini duyurdu.

GÜNCEL

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), Gazze’de İsrail’in saldırıları sonucu yerinden edilen sivillerin sayısının 600...

GÜNCEL

İsrail Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi’ndeki birçok noktayı hedef almaya devam ediyor.

GÜNCEL

 Filistin Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in hava saldırısı altındaki Gazze’den yıkımı gösteren fotoğrafları paylaştı.