Istihbarat Haberleri

istihbarat haberleri ve güncel istihbarat gelişmeleri, istihbarat ile ilgili tüm video, istihbarat fotoğrafları ve istihbarat haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns ile Gazze'de ateşkesin sağlanması konusunu görüştü.

GENEL

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile görüştü.

GÜNCEL

Ukrayna Savunma Bakanlığı İstihbarat Baş Müdürlüğü, Rusya’nın Astrahan bölgesindeki havalimanında Su-57 tipi savaş uçağının vurulduğunu duyurdu.

GÜNCEL

Fransa’ya bağlı Büyük Okyanus’taki Yeni Kaledonya Adası’nda pazartesi günü başlayan şiddetli isyanlarda 206 kişi gözaltına alındı.

SonDakika

MİT’in sağladığı istihbari destek ile Suriye Milli Ordusu güçleri Barış Pınarı Harekat Alanı’nda 2 DEAŞ’lı sözde sorumluyu yakaladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry'i Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde kabul etti.

GENEL

MİT Başkanı İbrahim Kalın, CIA Başkanı William Burns ile Gazze'de ateşkes müzakerelerine ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

GENEL

MİT Başkanı İbrahim Kalın, Irak'a gerçekleştirdiği ziyarette Irak Cumhurbaşkanı Abdüllatif Reşid, Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani ile görüştü.

ASAYİŞ

İstanbul’da, İsrail istihbarat servisi için çalışan şüphelilere yönelik düzenlenen ‘Köstebek’ operasyonunun detayları ortaya çıktı.

SonDakika

Milli İstihbarat Teşkilatı harekete geçti, PKK’nın Irak/Hakurk ve Metina’da güvenlik güçlerimize yönelik gerçekleştirdiği eylem akabinde Suriye’de bulunan PKK hedeflerini yok...

GÜNCEL

İsrail Hava Kuvvetleri, dün Hamas’ın saldırısının ardından başlattığı operasyon kapsamında Gazze Şeridi’nde Hamas istihbaratına ait yerleşkeleri vurdu.

EKONOMİ

Küresel ticarete ilişkin kapsamlı verileri, anlaşılır bir platform aracılığıyla online ortama taşıyan  platform yeni güncellemeleriyle Türkçeyi de hizmet sunduğu diller...