Istiyoruz Haberleri

istiyoruz haberleri ve güncel istiyoruz gelişmeleri, istiyoruz ile ilgili tüm video, istiyoruz fotoğrafları ve istiyoruz haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Rusya Devlet Başkanı Putin, dün akşam Moskova yerel yürütme makamları, hükümetin ilgili bakanlıkları dahil kolluk kuvvetleri ile video konferans toplantısı...

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya’nın Soçi kentinde düzenlenen ATOMEXPO-2024 Forumu’na katıldı.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor ve Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili konuştu...

EKONOMİ

Yıldız Holding ve şirketlerinin; enflasyonla mücadele kapsamında indirim kampanyası, Ramazan ayında tüketicilerle buluşuyor.

GENEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Macaristan Büyükelçisi Viktor Matis ile bakanlıkta Türkiye-Macaristan Kültür Yılı Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kalkınmanın önündeki en büyük kısıtlayıcı faktörün cari açık meselesi olduğunu belirtti.

GÜNCEL

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ankara'da düzenlenecek olan 'Başkent Kültür Yolu Festivali' kapsamında CSO Ada Ankara'da basın mensuplarına...

GENEL

Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Mısır Ticaret ve Sanayi Bakanı Ahmed Samir Saleh, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) düzenlenen 'Türkiye-Mısır...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, NATO Liderler Zirvesi’nin ikinci gününde toplantılara katılmak üzere zirvenin yapıldığı merkeze geldi.

SPOR

Inter Teknik Direktörü Simone Inzaghi karşılaşma öncesi mücadelenin oynanacağı statta düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.