İsveç Haberleri

İsveç haberleri ve güncel İsveç gelişmeleri, İsveç ile ilgili tüm video, İsveç fotoğrafları ve İsveç haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan saldırıyı lanetliyorum" dedi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ve eşi Olena Zelenska, bugün İsveç geldiğini duyurdu.

GENEL

Ukrayna First Lady’si Olena Zelenska, “Zelenski ile İsveç Krallığı ziyaretimize başladık. Bu ülke, Ukrayna'nın yaklaşık 50.000'ini barındırıyor" dedi.

GENEL

İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billstrom, İsveç’in Beyrut Büyükelçiliği’ne saldırı olduğunu açıkladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

SonDakika

Bakan Fidan:(İsveç ve Danimarka'da Kuran-ı Kerim'e yönelik provokasyon) Haftasonu yapılan telefon görüşmelerinin arkasından her iki ülke de bakanlık düzeyinde değil...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 3 saat 20 dakika süren Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamada bulundu.

GÜNCEL

İsveç Dışişleri Bakanlığı tarafından İsveç’in Bağdat Büyükelçiliği binasının ateşe verilmesiyle ilgili yapılan açıklamada, elçilik personelinin güvende olduğu belirtti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO Liderler Zirvesi’nin ardından basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta İsveç Başbakanı Ulf Kristersson’un eşi Birgitta Ed ile bir araya...

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Litvanya’da bugün başlayan NATO Zirvesi kapsamında geldiği zirve etkinlik alanında basına açıklama yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsveç Başbakanı Ulf Kristersson ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg toplantısı sona erdi.