Isveçin Haberleri

isveçin haberleri ve güncel isveçin gelişmeleri, isveçin ile ilgili tüm video, isveçin fotoğrafları ve isveçin haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Kuzey Atlantik Antlaşması'na (NATO) İsveç'in katılımına ilişkin protokolün onaylanmasının uygun bulunduğuna dair kanun teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.

SonDakika

Hakan Fidan: PKK'nın finans kaynağını kurutmak için de çalışmalar yürütmekteyiz. Finlandiya İsveç'in Üçlü Muhtıra'dan sonra attığı adımlar, PKK çevrelerinde rahatsızlık...

GENEL

İsveç'in NATO'ya üye olmasına ilişkin protokol, TBMM Dışişleri Komisyonu'nda kabul edildi. 

GÜNCEL

Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, İsveç'in Ankara Büyükelçisi Malena Mard'ı kabul etti.

GÜNCEL

İsveç'in NATO'ya üyeliğinin görüşülmesi, görüşülmekte olan konunun açıklığa kavuşmaması ve müzakerelerin yeterince olgunlaşmaması gerekçesiyle, TBMM Dışişleri Komisyonu’nda yapılan oylamayla ertelendi.

SİYASET

İsveç'in NATO'ya katılım protokolüne ilişkin teklif, 16 Kasım'da TBMM Dışişleri Komisyonu'nda görüşülecek.

SİYASET

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkez binasında düzenlediği basın toplantısında konuştu.

SonDakika

TBMM Başkanlığı, İsveç'in NATO'ya katılımına ilişkin protokolü, TBMM Dışişleri Komisyonu'na havale etti.

GENEL

İsveç Dışişleri Bakanı Tobias Billstrom, İsveç’in Beyrut Büyükelçiliği’ne saldırı olduğunu açıkladı.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: (İsveç'in NATO'ya üyelik süreci) Meclis'in açılmasıyla birlikte üzerimize düşeni yapacağız. Nihai kararı verecek merci TBMM'dir. Bizim hiçbir ülke...

GÜNCEL

İsveç Dışişleri Bakanlığı tarafından İsveç’in Bağdat Büyükelçiliği binasının ateşe verilmesiyle ilgili yapılan açıklamada, elçilik personelinin güvende olduğu belirtti.

GENEL

Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta düzenlenen ve 2 gün sürecek NATO Liderler Zirvesi’nin ilk oturumu İsveç’in de katılımıyla başladı.