Josep borrell Haberleri

josep borrell haberleri ve güncel josep borrell gelişmeleri, josep borrell ile ilgili tüm video, josep borrell fotoğrafları ve josep borrell haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Srebrenitsa Katliamı’nda hayatını kaybedenleri anmak için mesaj paylaştı.

GENEL

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Rusya’nın Ukrayna’ya düzenlediği füze saldırılarla ile ilgili açıklama...

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İsrail’in Filistin’de yerleşim yerlerini ‘yasallaştırması’ ve devlet arazisi ilan etme girişimlerine tepki gösterdi.

GENEL

Avrupa Dışişleri Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İsrail’in geçen hafta duyurduğu ‘taktiksel duraklamanın’ herhangi bir şekilde Gazze’de insani yardımların akışını iyileştirmediğini...

GENEL

Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Josep Borrell, Gazze’de İsrail’in rehine operasyonu sırasında hayatını kaybeden sivillere yönelik açıklama yaptı.

GENEL

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) 2025-2026 döneminde geçici üye olarak görev yapmak için Somali, Pakistan, Panama, Yunanistan ve Danimarka seçildi.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, İsrail’in Refah’ta düzenlediği saldırı nedeniyle dehşete düştüğünü belirtti.

GENEL

Avrupa Birliği, Estonya-Rusya arasındaki Narva Nehri’nden sınırı gösteren ışıklı şamandıraların Rusya tarafından kaldırılmasını yakından takip ettiklerini açıkladı.

GENEL

Birleşmiş Milletler, Dünya Sağlık Örgütü ve Avrupa Birliği, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun “Anlaşma olsa da olmasa da Refah’a gireceğiz” açıklamasının ardından...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün Riyad’da AB Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile görüştü.

GENEL

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, mevkidaşlarıyla İsrail'e yapılan saldırıya ilişkin görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

AB Yüksek Temsilcisi ve Komisyon Başkan Yardımcısı Josep Borrell, Komisyon Üyesi Lenarcic ile Varhelyi tarafından deprem açıklaması yapıldı.