Kadın Haberleri

kadın haberleri ve güncel kadın gelişmeleri, kadın ile ilgili tüm video, kadın fotoğrafları ve kadın haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

ABD’nin Illinois eyaletinde evine izinsiz giren şüpheli için polis çağıran Sonya Massey (36) adındaki siyahi kadın, polis tarafından vurularak öldürüldü.

SAĞLIK

“Suya doğum ya da suda doğum yapmaya ne dersiniz? Aslında ilk okuduğunuzda ikisinin de aynı olduğunu, arasında bir farkın olmadığını...

MÜZİK

Pop müziğin en sevilen kadın sanatçılarından Sıla, yaz turnesine hız kesmeden devam ediyor...

MODA

Mücevher evi Messika, Valérie Messika Vakfı aracılığıyla dünya genelinde gençlere yardım etme konusundaki uluslararası taahhütlerini artırıyor.

SPOR

Olimpiyat kotası alan ilk Türk kadın kürekçi olan Fenerbahçeli milli sporcu Elis Özbay, Ellerim yara olunca anneme, ‘Ben bir daha...

MÜZİK

Türk pop müziğinde son dönemin en güçlü kadın vokallerinden Selin, IF Performance Hall Beşiktaş’ta sürprizlerle dolu bir geceye imza attı.

GENEL

Meksika’da düzenlenen başkanlık seçimlerinde Morena Partisi’nden Claudia Sheinbaum resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı seçildi.

SPOR

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin (VNL) 2'nci haftasını ABD galibiyetiyle tamamlarken, ligde de 5'inci sırada yer aldı.

MÜZİK

Pop müziğin en sevilen kadın sanatçılarından Sıla, önceki akşam KerkiSolfej’in gerçekleştirdiği Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konserlerinin startını verdi.

SPOR

2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1'inci Grup'ta mücadele eden A Milli Kadın Futbol Takımı, üçüncü maçında Erzincan'da karşılaştığı Azerbaycan'ı...

SAP bünyesindeki en büyük çalışan topluluğu konumundaki Business Women’s Network’ün, “Birlikte Başarmak” temalı yıllık zirvesi İstanbul’da gerçekleşti.

Sabancı Vakfı tarafından sürdürülen Fark Yaratanlar Programı’nın 15. Sezon lansmanı gerçekleştirildi.