Katıldı Haberleri

katıldı haberleri ve güncel katıldı gelişmeleri, katıldı ile ilgili tüm video, katıldı fotoğrafları ve katıldı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Avustralya, bazı personelinin 7 Ekim olaylarına karıştığı iddiasıyla fonlarını askıya aldığı UNRWA’ya finansman desteğini yeniden sağlayacağını duyurdu.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Brüksel’deki NATO Karargahı’nda İsveç’in NATO’ya katılımı kapsamında dün düzenlenen törende konuşma yaptı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, şehit aileleri ile birlikte iftar programına katıldı.

GENEL

İsveç, NATO’ya resmen katıldı. Belçika’nın başkenti Brüksel’deki NATO Karargahı’nda düzenlenen törende, İsveç bayrağı göndere çekildi.

EKONOMİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, DEİK tarafından kurulan Kadın Platformu'nun tanıtım toplantısına katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu yıl Antalya'da 3'üncüsü düzenlenen Antalya Diplomasi Forumu (ADF) 2024'ün açılışına katıldı.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu'na katılan Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, 'ADFTALKS' etkinliğine katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NG Kütahya Seramik 100. Yıl Fabrikası'nın açılış programına katıldı.

GÜNCEL

Ürdün Kralı 2. Abdullah, Gazze’deki sivil halka yönelik havadan paraşütle atılan yardım operasyonuna bizzat katıldı.

MODA

Başarılı ve güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, Londra Moda Haftası'na Burberry'nin davetlisi olarak katıldı...

GENEL

Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman bin Casim El Sani, Münih Güvenlik Konferansı’nda katıldığı panelde konuştu.

SAĞLIK

Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti, “Healthverse PanoramicWEB ile yabancı hasta oranının iki katına çıkmasını hedefliyoruz” dedi.