Katılımıyla Haberleri

katılımıyla haberleri ve güncel katılımıyla gelişmeleri, katılımıyla ile ilgili tüm video, katılımıyla fotoğrafları ve katılımıyla haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

Beymen Beauty, 5-10 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek Beymen Beauty Week ile ziyaretçilerini güzelliğin büyülü dünyasını keşfetmeye davet ediyor.

GÜNCEL

ABD Savunma Bakanlığı, Kızıldeniz’de ticari gemilere yönelik artan saldırılar nedeniyle birçok ülkenin katılımıyla ortak görev gücü oluşturulacağını duyurdu.

EKONOMİ

Araştırma şirketi Areda Piar, Türkiye genelinde bin 100 kişinin katılımıyla kredi kartı kullanımına ilişkin bir araştırma gerçekleştirdi.

GENEL

Çin’in ev sahipliğinde 3'üncü kez düzenlenen Kuşak ve Yol Forumu, Dünya liderlerinin katılımı ile Çin’in başkenti Pekin’de başladı

SANAT

Nevşehir'de Kültür Yolu Festivali, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un katılımıyla başladı.

GENEL

Litvanya’nın başkenti Vilnius’ta düzenlenen ve 2 gün sürecek NATO Liderler Zirvesi’nin ilk oturumu İsveç’in de katılımıyla başladı.

GENEL

NATO Sözcüsü Oana Lungescu, NATO tarihinin en büyük hava kuvvetleri tatbikatı olduğu ifade edilen ‘Air Defender 23’ün başladığını duyurdu.