Kez Haberleri

kez haberleri ve güncel kez gelişmeleri, kez ile ilgili tüm video, kez fotoğrafları ve kez haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


İş Dünyası

Travel Lifestyle Network (TLN), ağına Türkiye’den ilk kez bir üye eklediğini duyurdu...

SANAT

İtalyan tenor Andrea Bocelli, 30.yıl konserleri kapsamında Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleştireceği konserin tanıtım toplantısı dolayısıyla İstanbul'a geldi.

SPOR

A Milli Futbol Takımı, sahasında Letonya’yı 4-0 yenerek tarihinde 6’ncı kez Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılmayı garantiledi.

SPOR

A Milli Futbol Takımı, tarihinde ilk defa yabancı bir teknik direktörle Avrupa Şampiyonası biletini aldı.

GÜNCEL

Danimarka'nın Ankara Büyükelçiliği Maslahatgüzarı, Kopenhag'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırıların devam etmesi nedeniyle bir kez daha Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı.

İş Dünyası

Yıldız Holding şirketlerinin projelerinin yarıştığı "Senenin Yıldızları Ödül Töreni" bu sene 15’inci yılını kutladı.

BİLİM-TEKNOLOJİ

NASA, uluslararası bilim insanlarından oluşan bir ekibin, ilk kez James Webb uzay teleskobuyla uzayda  ‘Methyl Cation’ olarak bilinen karbon molekülü...

EKONOMİ

THY, uluslararası lider marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'in 2023 yılı 'TURKEY100 - Türkiye'nin En Değerli Markaları' araştırmasına göre üst üste...

SPOR

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, teknik direktörlük kariyerinde 3’üncü kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu sevinci yaşadı.

SPOR

Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde Inter'i 1-0 mağlup ederek bu kupayı tarihinde ilk kez müzesine götürdü.