Kıbrısta Haberleri

kıbrısta haberleri ve güncel kıbrısta gelişmeleri, kıbrısta ile ilgili tüm video, kıbrısta fotoğrafları ve kıbrısta haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SPOR

Turizmci Aslı-Bora Pehlivanlar çiftinin büyük oğulları Hasan Boran Pehlivanlar spora olan düşkünlüğünü bayram tatili için gittikleri Kıbrıs'ta devam ettirdi.

GENEL

Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye gemiyle gıda taşıyan sivil toplum kuruluşu World Central Kitchen (WCK) Gazze’de öldürülen aralarında 7 çalışanının kimliklerini açıkladı.

GÜNCEL

Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye gemiyle gıda taşıyan sivil toplum kuruluşu World Central Kitchen (WCK) bugün yaptığı açıklamada, 7 çalışanının İsrail kuvvetleri...

MÜZİK

Ayşen Birgör bu hafta Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Cemiyet by News de sahneye çıkan Birgör şıklığıyla kendine hayran bıraktı.

MÜZİK

Uzun süredir konser vermeyen Aleyna Tilki dün akşam Kıbrıs Elexus Hotel’de sahneye çıktı.

MÜZİK

Yılı aralıksız gerçekleştirdiği sahne çalışmaları ve yayınladığı şarkılarla geçiren İrem Derici 2023’ü muhteşem bir konserle kapattı.

MÜZİK

Yıldız Tilbe, sevilen şarkıları ile Kıbrıs İskele bölgesindeki The Arkın İskele Hotel'de sahne aldı.

MÜZİK

Türk pop müziğinin güçlü sesi Funda Arar geçtiğimiz akşam Chamada Prestige Hotel'de sahne aldı.

SonDakika

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaşkanımız, Kıbrıs’ta iki devletli çözüme işaret etti. Rum tarafı geçmiş müzakerelerde masadan kalktı. Akdeniz, Avrupa...

MÜZİK

Gülben Ergen dün akşam Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Limak Cyprus Deluxe Hotel’e sahneye çıkan Ergen enerjisiyle kendine hayran bıraktı.