Komisyonu Haberleri

Komisyonu haberleri ve güncel Komisyonu gelişmeleri, Komisyonu ile ilgili tüm video, Komisyonu fotoğrafları ve Komisyonu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kazakistan Cumhuriyeti Başbakanı Oljas Bektenov ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

AB Komisyonu Üyesi Elisa Ferreira, deprem bölgelerinde yeniden inşa çalışmaları için AB tarafından Türkiye’ye 400 milyon euro destek sağlandığını söyledi.

SANAT

Rahmi M. Koç Müzesi, CULTURATI projesi kapsamında yapay zeka destekli müze deneyimine öncülük ediyor...

EKONOMİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Mali Dışişleri ve Bölgesel İşbirliği Bakanı Abdoulaye Dıop ile ortak basın toplantısı düzenledi.

İş Dünyası

UN Global Compact, Avrupa Birliği Temsilcileri ve İş Dünyasını sürdürülebilirlik gündemiyle bir araya getirdi.

GÜNCEL

Avrupa Komisyonu, Gazze’de hayatını kaybeden 7 World Central Kitchen (WCK) görevlisi için başsağlığı mesajı paylaşarak saldırı kapsamında soruşturma talebinde bulundu.

GÜNCEL

Türkiye ve Fas arasında sosyal hizmetler alanındaki iş birliğinin geliştirilmesi ve genişletilmesine yönelik mutabakat zaptı imzalandı.

GENEL

AB ve ABD öncülüğünde Gazze’ye gidecek insani yardımlar için Amalthea Girişimi çerçevesinde Güney Kıbrıs’tan Gazze’ye açılacak ‘deniz koridoru’ duyuruldu.

GÜNCEL

Avrupa Birliği Komisyonu, yerel personeli 7 Ekim olaylarına karıştığı ileri sürüldüğü için fon yardımları kesilen UNRWA için 50’si hemen olmak...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya- Ukrayna savaşının 2’nci yıl dönümünde destek veren ülkeleri sıralayarak ‘Hepimiz buradayız’ dedi.

GENEL

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen yaptırım paketi üzerinde anlaşmaya varılmasını memnuniyetle karşıladığını ifade etti.

GENEL

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen Navalny’nin ardından açıklama yaparak, "Dünya Aleksey Navalny gibi bir özgürlük savaşçısını kaybetti” dedi.