Konferansı Haberleri

Konferansı haberleri ve güncel Konferansı gelişmeleri, Konferansı ile ilgili tüm video, Konferansı fotoğrafları ve Konferansı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, G7 Ticaret Bakanları Konferansı’na katılmak üzere gittiği İtalya’da Japonya Ekonomi, Ticaret ve Sanayi Bakanı Ken Saito...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün Ukrayna Barış Konferansı için geldiği Bürgenstock kasabasında 100'e yakın üst düzey yönetici ile bir araya...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Ukrayna Kurtarma Konferansı’na (URC) katılmak üzere Almanya’ya ulaştı.

EKONOMİ

Çin (Sichuan) - Türkiye Ekonomik ve Ticari Değişim Konferansı dün İstanbul'da düzenlendi...

EKONOMİ

Çin (Taiyuan) - Türkiye Uluslararası İşbirliği Tanıtım Konferansı İstanbul’da düzenlendi...

EKONOMİ

Türkiye-Japonya Denizaşırı İşbirliği Konferansı, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu'nun (DEİK) İstanbul'daki merkezinde yapıldı.

GÜNCEL

İslam Başkentleri ve Şehirleri Teşkilatı (OICC) Genel Sekreteri Ömer bin Abdullah El-Kadı, "Filistin’e uygulanan bu şiddetin derhal durdurulması gerekir" dedi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda’nın Lahey şehrinde Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda’nın Lahey şehrinde Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile görüştü.

Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, Koton’un Yaşama Saygı manifestosu ve Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Konferansı COP28’e ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

CEMİYET

Aveda ana sponsorluğunda gerçekleşen ELLE Green 2023 Sürdürülebilirlik Konferansı ve Ödül Töreni 27 Kasım Pazartesi günü Mandarin Oriental, Bosphorus’da gerçekleşti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, COP 28 kapsamında Dubai'de düzenlenen Dünya İklim Eylemi Zirvesi'nin yapıldığı Dubai Expo Center’e geldi.