%100 vegan, sürdürülebilir, doğal ve yüksek performanslı saç bakımı misyonuyla bütünleşen Aveda, ikinci kez ELLE Green Etkinliği ve Ödülleri’nin ana sponsorluğunu üstlenerek, 46 ülkede, her ay 25 milyon kadının okuduğu ELLE çatısı altında 24 senedir yayınlanan ELLE Türkiye dergisi ile birlikte 27  Kasım Pazartesi günü, Mandarin Oriental, Bosphorus’ta gerçekleştirilen etkinliğe ev sahipliği yaptı. 

DEMET SABANCI ÇETİNDOĞAN 

Etkinlik boyunca, sürdürülebilirlik, hayvan dostu, iklim farkındalığı, toplumsal kalkınma gibi konularda uzman isimler ve özel konuklar bir araya gelerek zengin içerikli oturumlar ve söyleşiler gerçekleştirdiler.

ASLIGÜL ATASAGUN - ASLIHAN KORUYAN SABANCI  

Oturum konuşmacılarının givin.co’ya bağışladığı kıyafetlerin geliri de yuvamdünya’ya bağışlanacak.

ASLIGÜL ATASAGUN - BEGÜM ÖZDOĞRUOĞULLARI - ASLIHAN KORUYAN SABANCI - NAZLI ALTIPAT 

Aveda’nın “Dünya’ya Saygı Duruşu” oturumunda markanın ruhunu yansıtan değerli konuşmacılar yer aldı.

Eser Bayraktar'dan Büyük Kulüp'te iftar daveti Eser Bayraktar'dan Büyük Kulüp'te iftar daveti

EMRE GENÇ - TUBA ÜNSAL - BEYZA ŞEKERCİ - DİLA TARKAN

Paylaşımlarında sıkça hayvan dostlarına yer veren influencer Dila Tarkan, "Hayvan Dostu" duruşunu ve sürdürülebilir yaşam tercihlerini anlattı. Panelde, hayvan hakları ve çevresel etkilerle mücadeledeki kararlılığını vurgulayarak, izleyenlere sürdürülebilir bir yaşamın kapılarını araladı. Sürdürülebilir ve doğal yaşamı benimseyerek, Urla’ya yerleşen oyuncu Beyza Şekerci "İklim Farkındalığı" konusunda kendi deneyimlerini ve çevre bilincini paylaştı. Panelde, iklim değişikliğiyle mücadele ve sürdürülebilir tüketim konularında bilinçli kararlar almanın önemini vurgulayarak, misafirlere çevre dostu bir yaşam tarzına nasıl geçilebileceği konusunda ilham verdi. Sıkça söylemlerinde yer verdiği gibi katıldığı ‘’Cinsiyet Eşitliği’’ projeleriyle de ilham olan oyuncu Tuba Ünsal, "Toplumsal Kalkınma" konusunda düşüncelerini ve sosyal sorumluluk projelerindeki rolünü paylaştı. Panelde, güzellik dünyasında toplumsal farkındalığın önemine vurgu yaparak, sürdürülebilir ve adil bir dünya için çabalarını anlattı. Kainzen Saç Tasarım Salon’u kurucusu Cem Salbaz ise panelde 2024 saç trendlerini ve Aveda ile iş birliğinden bahsetti.

CEM BAŞAR - MELDA NARMINLI ÇİMEN - EMRE GENÇ - NAZLI ALTIPAT 

Paneller sonrasında tasarımlarında sürdürülebilirliğe önem veren Ece Gözen’e Yılın Sürdürülebilir Tasarımcı Ödülü takdim edildi. Yılın Sürdürülebilirlik Projesi Ödülü ise Beymen Promise projesiyle Elif Çapçı’ya takdim edildi. Koton Yaşama Saygı Koleksiyonu ile Yılın İklim Dostu Koleksiyon Ödülü’nün, Dilara Koçak ise Yılın Eko-Girişimcilik Ödülü’nün sahibi oldu. Kerem Bürsin’e Yılın Toplumsal Duyarlılık Ödülü takdim edildi. Derin Mermerci’ye Yılın Hayvan Dostluğu Ödülü sunulurken son olarak Sürdürülebilir Başarı Ödülü’nün sahibi Merve Dizdar oldu. 

BURÇİN ÜNALDI 

Aralarında Özge Ulusoy, Burçin Akgün Ünaldı, Elvin Levinler, Rüya Büyüktetik, Ece Vahapoğlu gibi isimlerinin de bulunduğu bu anlamlı etkinlikte, misafirler Aveda’nın özel deneyim alanında Aveda uzmanları ve eğitmenleri eşliğinde saç analizi yaptırdı.

DİLARA KOÇAK 

Markanın %100 vegan & doğal türevli ürünlerini deneyimleme fırsatı yakalayan davetliler gün boyunca çevresel sürdürebilirlik amacıyla çalışmalarını sürdüren Aveda’nın anlamlı projeleri hakkında da bilgi aldılar.

ECE VAHAPOĞLU

İPEK ERSAVAŞ 

ELVİN LEVİNLER 

MELİS AĞAZAT 

RÜYA BÜYÜKTETİK 

Editör: MURAT ÖZER