Konseyi Haberleri

konseyi haberleri ve güncel konseyi gelişmeleri, konseyi ile ilgili tüm video, konseyi fotoğrafları ve konseyi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) dün, İsrail-Filistin konusunda ‘acil ve uzatılmış insani ateşkes kararını’ oyladı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Marija Pejcinovic Buric'i kabul etti. 

SonDakika

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Avrupa Konseyi Genel Sekreteri Marija Pejcinovic Buric'i kabul etti.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Körfez İşbirliği Konseyi-Türkiye Ekonomi Forumuna katıldı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Körfez İşbirliği Konseyi-Türkiye Ekonomi Forumuna katıldı.

GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi (NSC) Koordinatörü John Kirby, dün İsrail’in Gazze’nin kuzeyindeki saldırılara günlük 4 saatlik ara vereceğini duyurdu.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin Ulusal Konseyi Başkanı Ruhi Fettuh ve beraberindeki heyeti kabul etti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kazakistan’ın başkenti Astana’da Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto ile görüştü.  

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Astana’da Türk Devletleri Teşkilatı’nın liderler zirvesi öncesinde bugün düzenlenen Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’na katıldı.

GÜNCEL

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Sözcüsü Adrienne Watson, havadan çekilen görüntülerin analiz edildiğini ve değerlendirmeye göre saldırıdan İsrail’in sorumlu olmadığını iddia...

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Gazze’de saldırı düzenlenen Baptist Hastanesi’nin (El-Ahli Arab Hastanesi) saldırı sonrası havadan görüntülerini yayınladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'de bir hastaneyi hedef alarak 500'den fazla sivili katletmesinin ardından Cidde'de toplanan İslam İşbirliği Teşkilatı...