Kurtulmuş Haberleri

Kurtulmuş haberleri ve güncel Kurtulmuş gelişmeleri, Kurtulmuş ile ilgili tüm video, Kurtulmuş fotoğrafları ve Kurtulmuş haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği Bahreyn’de Temsilciler Meclisi Başkanı Ahmed Al Musalam ile bir araya geldi.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail'e karşı açılan davaya ilişkin açıklama yaptı.

SİYASET

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplanan TBMM Genel Kurulu'nda Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Dışişleri...

GÜNCEL

TBMM'nin ev sahipliğinde düzenlenen Asya Parlamenter Asamblesi (APA) İcra Konseyi Toplantısı, üye ülkelerin meclis başkanları ve çok sayıda milletvekilinin katılımıyla...

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, MIKTA 9. Parlamento Başkanları Konferansı 1. Oturumu’nda konuştu.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cakarta’da, Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile bir araya geldi.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Cakarta'da, Endonezya Temsilciler Meclisi Başkanı Puan Maharani ile görüştü.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksey Yerhov’u kabul etti.

GENEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsveç Meclis Başkanı Andreas Norlen ile video konferans görüşmesi gerçekleştirdi.

SİYASET

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis'teki parti ziyaretleri kapsamında, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Türkiye  Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, vefatının 85'inci yılı nedeniyle Ulu Önder Atatürk'ü andı.

GÜNCEL

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin Ulusal Konseyi Başkanı Ruhi Fettuh ve beraberindeki heyeti kabul etti.