Kurucu Haberleri

kurucu haberleri ve güncel kurucu gelişmeleri, kurucu ile ilgili tüm video, kurucu fotoğrafları ve kurucu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MAGAZİN

İtalyan tarzı zarif tasarımlarıyla dünya çapında tanınan lüks mücevher markası Damiani, 100. yılı şerefine Milano’da özel bir gala yemeği düzenledi.

SANAT

Sabancı Üniversitesi, Türkiye ile Japonya arasındaki diplomatik ilişkilerin 100’üncü yılında "Sakura Festivali”ne ev sahipliği yaptı.

İş Dünyası

360+ Media Interactive Technologies Kurucu Ajans Başkanı Zehra Öney, “En vazgeçemediğim prensip, dürüstlük diyebilirim” dedi.

İş Dünyası

Koton kurucu ortağı Gülden Yılmaz, Koton, 2016 yılında “BM Kadının Güçlendirilmesi Prensipleri”ni ülkemizde imzalayan ilk şirketlerden biri" dedi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

ABD’nin Ay’a iniş yapan insansız uzay aracı Odysseus Ay’dan görüntü paylaştı...

GENEL

AB'nin kurucu babası olarak kabul edilen eski Avrupa Komisyonu Başkanı ve eski Fransa Bakanı Jacques Delors, 98 yaşında Paris'teki evinde...

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 'Dünyada Değişen Enerji Jeopolitiği, İklim Krizi & Türkiye' temalı konferansta konuştu.

MAGAZİN

Cansu Dere, Atelier Rebul marka yüzü olarak markanın ilk Yeni Yıl daha sonra da ikonik İstanbul Koleksiyonlarının tanıtım ve çekim...

İş Dünyası

Travel Lifestyle Network (TLN), ağına Türkiye’den ilk kez bir üye eklediğini duyurdu...

SAĞLIK

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü, Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına dair değerlendirmelerde bulundu.

GÜNCEL

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir, vefatının 85'inci yılında ziyaretçi akınına uğradı.

EKONOMİ

 Navlungo Kurucu Ortağı ve CEO’su İsa Korkmaz, bu verileri ve Türkiye'nin dış ticaret geleceğini değerlendirdi...