Kuvvetleri Haberleri

Kuvvetleri haberleri ve güncel Kuvvetleri gelişmeleri, Kuvvetleri ile ilgili tüm video, Kuvvetleri fotoğrafları ve Kuvvetleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


BİLİM-TEKNOLOJİ

Türkiye'nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A, Türkiye saatiyle 02.30’da ABD'nin Florida eyaletindeki Cape Canaveral Hava Kuvvetleri İstasyonu'ndan...

SonDakika

Türkiye'nin ilk yerli ve milli haberleşme uydusu Türksat 6A, ABD'nin Florida eyaletindeki Cape Canaveral Hava Kuvvetleri İstasyonu'ndan uzaya fırlatıldı.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), 7 Ekim’de Hamas tarafından Nova müzik festivalinden kaçırılan 4 kişinin özel bir operasyonla bu sabah serbest...

GENEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Ankara'da, ABD Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Lisa Franchetti ile bir araya geldi.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Türksat 6A'yı, fırlatma işlemleri için 4 Haziran'da ABD'ye gönderiyoruz" dedi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın 113'üncü kuruluş yıl dönümünü tebrik etti.

GÜNCEL

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nın 113'üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu...

GÜNCEL

Israil Dışişleri Bakanı Yısrael Katz, “İsrail güçleri özel bir operasyonla 3 İsrailli rehinenin cesedine ulaştı" dedi.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) , Refah sınır kapısının Gazze tarafında kontrolü sağladığını duyurdu.

GÜNCEL

Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) tarafından geliştirilen milli muharip uçak KAAN, ikinci uçuşunu da başarıyla gerçekleştirildi.

GÜNCEL

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Refah’ın doğusundaki sivillerin ‘kendilerinin belirlediği’ insani yardım alanına tahliye edileceğini duyurdu.

GÜNCEL

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail Savunma Kuvvetleri’nin (IDF), Gazze’de ‘güçlü bir operasyon’ için hazır olduğunu söyledi.