Kuzey Haberleri

kuzey haberleri ve güncel kuzey gelişmeleri, kuzey ile ilgili tüm video, kuzey fotoğrafları ve kuzey haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Savunma Bakanlığı Sözcüsü Patrick Ryder, düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) kuruluş yıldönümü kapsamında düzenlenen törende konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) ilanının 40. yılı kapsamında yaptığı ziyarette, KKTC Başbakanı Ünal Üstel...

SANAT

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, New York’ta Türkevi’nde 'Dokuma Atlası Programı’na katıldı.

GENEL

Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi, resmi temaslarda bulunmak üzere geldiği Rusya’da Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir araya geldi.

GENEL

Japonya Dışişleri Bakanı Yoko Kamikawa, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Kuzey Kore lideri Kim Jong-un görüşmesinde gündeme gelen silah...

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-un, Rusya’nın doğusundaki Amur Oblastı'nda bir araya geldi.

GENEL

Kremlin’den yapılan açıklamada, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un önümüzdeki günlerde Rusya’ya resmi ziyarette bulunacağı ifade edildi.

GÜNCEL

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kentin Avrupa yakasındaki kuzey ilçelerinde etkili olan yağışlarla ilgili açıklama yaptı.

SonDakika

MSB: Irak'ın kuzeyindeki Kandil ve Asos bölgelerine hava harekatı gerçekleştirildi. Harekat ile teröristler tarafından kullanılan 16 mağara ağzı, 4 sığınak,...

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, atanmasının ardından ilk ziyaretini Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) gerçekleştirdi.

SonDakika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: Çanakkale Boğazı gemi trafiğinin saat 22.00’den itibaren kuzey güney tek yön olarak açılması planlanmaktadır.