Lideri Haberleri

lideri haberleri ve güncel lideri gelişmeleri, lideri ile ilgili tüm video, lideri fotoğrafları ve lideri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu.

SonDakika

DEM Partililer konuşurken TBMM Genel Kurulu salonundan ayrılan MHP Lideri Devlet Bahçeli, 'CHP'yi de takip etmeyeceğim, Anayasa Mahkemesi'nin yapması gerekeni...

GENEL

Azerbaycan'ın ulusal lideri Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in doğumunun 100. yıldönümü, New York'un saygın kurumlarından Yale Club'da gerçekleştirilen özel bir etkinlikle onurlandırıldı.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, dün İsrail Başbakanı Netanyahu İsrail Cumhurbaşkanı Herzog, İsrail muhalefet lideri Lapid ve Bakan Gantz ile ile...

MODA

Derimod’un marka yüzü Melis Sezen’in başrolde olduğu yeni sezonunun ilk reklam filmi yayınlandı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katolik Hristiyanların ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Fransuva ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Papa Francis, işgal altındaki Gazze’deki hastane saldırısı sonrasında 27 Ekim gününü ‘barış’ için oruç ve dua günü ilan ederek diğer...

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Kanada ile Hindistan arasında Sih liderin öldürülmesiyle başlayan gerilimle ilgili açıklama yaptı.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Kuzey Kore Devlet Başkanı Kim Jong-un, Rusya’nın doğusundaki Amur Oblastı'nda bir araya geldi.

GENEL

Kremlin’den yapılan açıklamada, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un’un önümüzdeki günlerde Rusya’ya resmi ziyarette bulunacağı ifade edildi.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Kiev ziyareti kapsamında çarşamba gecesi Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le görüşme öncesi basına açıklamada bulundu.