Mehmet şimşek Haberleri

mehmet şimşek haberleri ve güncel mehmet şimşek gelişmeleri, mehmet şimşek ile ilgili tüm video, mehmet şimşek fotoğrafları ve mehmet şimşek haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı enflasyon verilerine ilişkin açıklama yaptı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, dış ticaret istatistiklerine ilişkin açıklama yaptı...

GENEL

Hollanda’nın milli günü olan ‘Kral Günü’ Büyükelçilik rezidansında verilen resepsiyon ile kutlandı...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek,  ABD ziyareti kapsamında iş dünyası, IMF ve Dünya Bankası toplantılarına katıldı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 2024 Mart ayı dış ticaret verilerine ilişkin açıklama yaptı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı mart ayı enflasyon verilerine ilişkin açıklama yaptı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kira geliri elde edip beyanname vermeyen mükellefleri tespit etmeye yönelik çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile EBRD arasında deprem bölgesine 500 milyon euro finansman desteği sağlanmasına ilişkin mutabakat zaptı imzalandı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye ve Küba arasında çifte vergilendirme ve vergi kaçakçılığının önlenmesine yönelik anlaşma imzalandığını açıkladı.

GÜNCEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sanayici ve iş dünyası ile görüşmek üzere Manisa'ya geldi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "İhracatın ana belirleyicisi yurt dışı talep olup kurun önemli bir etkisi yoktur" dedi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, aylık enflasyonda devam eden düşüşle yılsonu enflasyonun yüzde 64,8 gerçekleştiğini belirtti.