Mehmet şimşek Haberleri

mehmet şimşek haberleri ve güncel mehmet şimşek gelişmeleri, mehmet şimşek ile ilgili tüm video, mehmet şimşek fotoğrafları ve mehmet şimşek haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Brezilya'da düzenlen G20 Brasil 2024 toplantılarında, küresel ekonomi ve vergi politikaları ile Türkiye'nin istikrar...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) yurt içi bankalarla yaptığı swap stokunun 144 milyon dolara...

GENEL

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, resmi ziyarette bulunmak üzere gittiği Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de Maliye Bakanı Mihaly Varga ile görüştü.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Bankalar Birliği'nin (TBB) 67'nci Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda konuştu.

EKONOMİ

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (TÜSİAD) Yüksek İstişare Konseyi toplantısı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla yapıldı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Haziranda dış ticaret açığı geçici olarak takvim etkisiyle arttı." dedi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) haziran ayı enflasyon verilerine ilişkin açıklama yaptı.

İş Dünyası

Akbank, dünyanın önde gelen düşünce kuruluşlarından Chatham House’la birlikte “Yükselen Güçler ve Çok Kutuplu Dünya” panelini gerçekleştirdi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Asya Altyapı Yatırım Bankası (AAYB) Başkanı Jin Liqun ile görüştü.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, mayıs ayı dış ticaret rakamlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

GENEL

Türk Devletleri Teşkilatı üyesi ülkeler tarafından kurulan Türk Yatırım Fonu'nun Guvernörler Kurulu Açılış Toplantısı İstanbul'da yapıldı.

EKONOMİ

Türkiye Devletleri Teşkilatı üyesi ülkeler tarafından kurulan Türk Yatırım Fonu'nun Guvernörler Kurulu Açılış Toplantısı İstanbul'da yapıldı.