Merkezinde Haberleri

merkezinde haberleri ve güncel merkezinde gelişmeleri, merkezinde ile ilgili tüm video, merkezinde fotoğrafları ve merkezinde haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat 17.00'da AK Parti Genel Merkezi'nde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakanı'ı kabul edecek.

BİLİM-TEKNOLOJİ

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Ankara Ticaret Odası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen '1'inci Elektronik Harp Sempozyumu'na katıldı.

MAGAZİN

Ünlü modeller Demet Şener ve Özge Ulusoy, önceki gün Kozyatağı'ndaki Butterfly adlı güzellik merkezinde objektiflere yansıdı.

GÜNCEL

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nce, "Tesla, SpaceX ve sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk'ın İsrail ziyareti sırasında yayımlanan görüntüler,...

EĞİTİM

Türkiye Maarif Vakfı tarafından Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 3. İstanbul Eğitim Zirvesi başladı.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İş Dünyası ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileriyle Haliç Kongre Merkezinde bir araya geldi.

CEMİYET

Türk seramik sektörünün lider markası NG Kütahya Seramik, yeni nesil tasarımlarını İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşen UNICERA 2023 fuarında sergiledi.

SANAT

İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB), Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 85. yılında Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen konserle...

MODA

Beymen, yarım asrı aşan tarihini lüksün bu topraklardaki 500 yıllık yolculuğuna ışık tutan küresel bir projeyle kutluyor.

GENEL

İstanbul Kongre Merkezi'nde Türkiye-Afrika 4. İş ve Ekonomi Forumu Kapanış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazze'de yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

EĞİTİM

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ankara'daki Yurt Koordinasyon Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen ‘Texhibition İstanbul Kumaş Ve Tekstil Aksesuarları Fuarı'nda konuştu.