Mesaj Haberleri

mesaj haberleri ve güncel mesaj gelişmeleri, mesaj ile ilgili tüm video, mesaj fotoğrafları ve mesaj haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Hava Yolları Yönetim Zirvesi'ne video mesaj gönderdi...

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, dün gece yeni yıl mesajı yayımladı. İ

GENEL

Avrupa Birliği (AB) üst düzey yetkilileri, Euro para biriminin 25’inci yıl dönümünü kutlamak adına ortak bir mesajı yayınladı.

MAGAZİN

Dünyaca ünlü Amerikalı sanatçı Katy Perry, Türkiye'deki hayranları ve sevenlerine mesaj gönderdi...

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Ekim Birleşmiş Milletler (BM) Günü ve BM Teşkilatının kuruluşunun 78’inci yı dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bölgemizde yaşanan savaş ve çatışmaların gıda krizini derinleştirdiğini görüyoruz" dedi.

GENEL

Fransa’nın Arras kentinde cuma günü meydana gelen bıçaklı saldırı ve dün Louvre Müzesi’nin güvenlik sebebiyle kapatılmasını takiben Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel...

İş Dünyası

Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Güler Sabancı, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. 

GENEL

Elon Musk, son zamanlarda mülteci karşıtı açıklamalarına bir yenisini ekleyerek Akdeniz’de faaliyet gösteren 8 Alman mülteci kurtarma gemisine dikkat çekti.

GENEL

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, "Siper Ürün-1'in kabulleri bu sene tamamlanacak" dedi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna'nın başkenti Kiev'de düzenlenen '3'üncü Kırım Platformu Liderler Zirvesi'ne video mesaj gönderdi.

GÜNCEL

Rusya devleti adına askeri faaliyetlerde bulunan paramiliter Wagner Grubu’nun lideri Yevgeny Prigozhin, 23 Haziran’daki isyanından sonra ilk defa videolu mesaj...