Mesajı Haberleri

mesajı haberleri ve güncel mesajı gelişmeleri, mesajı ile ilgili tüm video, mesajı fotoğrafları ve mesajı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Ramazan Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

GENEL

ABD eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton dün ABD’de meydana gelen güneş tutulması öncesinde ‘hatırlatma’ notuyla bir uyarı paylaştı...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı nedeniyle video mesaj yayımladı.

GÜNCEL

Avrupa Komisyonu, Gazze’de hayatını kaybeden 7 World Central Kitchen (WCK) görevlisi için başsağlığı mesajı paylaşarak saldırı kapsamında soruşturma talebinde bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'dan '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' kutlama mesajı...

SPOR

Fenerbahçe Opet, AXA Sigorta Kupa Voley Finali’nde Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 mağlup ederek bu kupayı 4’üncü kez müzesine götürdü.

GENEL

AB Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Filistin Başbakanı olarak atanmasından dolayı Muhammed Mustafa'yı tebrik etti.

MODA

NOCTURNE, İlkbahar/Yaz 2024 kampanyasının başrolüne Hande Erçel’in özgür personasını taşıyor.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

GENEL

İslam aleminin bugün Ramazan ayının ilk gününe başlamasıyla dünya liderleri ve uluslararası örgütler tebrik mesajları paylaştı.

İş Dünyası

Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel mesajında bugünün kadınların ülke kalkınmasındaki yadsınamaz rolüne dikkat...

GENEL

Emine Erdoğan, "Değişime ve dönüşüme öncülük eden emektar tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü yürekten tebrik ediyorum" dedi.