Milletvekili Haberleri

milletvekili haberleri ve güncel milletvekili gelişmeleri, milletvekili ile ilgili tüm video, milletvekili fotoğrafları ve milletvekili haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, İsveç'in Ankara Büyükelçisi Malena Mard'ı kabul etti.

GÜNCEL

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "1 Ocak 2023- 1 Kasım 2023 itibarıyla bölücü terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik 3 bin 54'ü şehir, ...

SonDakika

CHP'nin 38'inci Olağan Kurultay'ında, Manisa Milletvekili Özgür Özel CHP'nin 8'inci Genel Başkanı seçildi.

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan 'asgari ücret' açıklaması...

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat artışlarına yönelik 81 ilde piyasa gözetim ve denetim faaliyetlerinin devam ettiğini belirtti.

GENEL

Birleşik Krallık Parlamentosu’nun Muhafazakar Parti üyesi Paul Bristow, Başbakan Rishi Sunak’a açık mektup göndererek Gazze’de ateşkes çağrısında bulunmuştu.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Ülkemizde daha dengeli, daha kapsayıcı ve sürdürülebilir yüksek büyüme ile kalıcı refah artışını hedefliyoruz"...

GÜNCEL

 Azerbaycan’da rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Milletvekili Ganira Paşayeva’nın tedavisinin devam ettiği belirtildi.

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen '108'inci Dönem Kaymakamlık Kursu Kura Töreni'nde konuştu.

GÜNCEL

Ukrayna Parlamentosu’nda milletvekili Kira Rudik, ABD yapımı Abrams tanklarının ilk sevkiyatının onaylandığını duyurdu.

GENEL

Almanya'nın Solingen kentinde 30 yıl önce düzenlenen ırkçı saldırıda yaşamını yitiren 5 Türk, Almanya'nın Ankara Büyükelçiliği'nde düzenlenen törenle anıldı.

SİYASET

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, "CHP'deki tartışmaları koltuk mücadelesi olarak görüyorum" dedi.