Minister hakan fidan Haberleri

minister hakan fidan haberleri ve güncel minister hakan fidan gelişmeleri, minister hakan fidan ile ilgili tüm video, minister hakan fidan fotoğrafları ve minister hakan fidan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan’ın Rusya’nın Nijniy Novgorod şehrindeki BRICS+ Toplantısı marjında gerçekleştirdiği temaslar, dünya basınının satırlarına taşındı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BRICS+ Toplantısı marjında Nizhny Novgorod’da Çin Halk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Wang Yi ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, BRICS+ Toplantısı marjında Nizhny Novgorod’da, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Sergey Şoygu ile Moskova’da bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar'ın başkenti Doha’da Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüştü...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çin’in başkenti Pekin’de ÇKP Merkez Komitesi Politbüro Üyesi, Dışişleri Merkez Komisyonu Direktörü ve Dışişleri Bakanı Wang...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pekin’ de Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi Politbüro Üyesi ve ÇKP Siyasi ve Hukuki İşler...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, resmi temaslarda bulunmak üzere Çin’e gitti.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Çekya’nın başkenti Prag’da Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Prag'da bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ishaq Dar ile yaptığı görüşmeyi takiben ortak basın toplantısı düzenledi.