Mısır Haberleri

Mısır haberleri ve güncel Mısır gelişmeleri, Mısır ile ilgili tüm video, Mısır fotoğrafları ve Mısır haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Mısır Ticaret ve Sanayi Bakanı Ahmet Samir Saleh ile başkent Kahire’de bugün bir araya geldi.

GÜNCEL

Mısır Devlet Başkanı Abdulfettah es-Sisi, bugün Mısır ordusunun komutanlarıyla birlikte törenle Süveyş'teki Üçüncü Sahra Ordusu Dördüncü Zırhlı Tümenini denetledi. 

GÜNCEL

Hamas, cumartesi günü geç saatlerde Katar’ın arabuluculuk çalışmasıyla anne ve kız olduğu belirtilen iki ABD vatandaşını serbest bıraktığını açıkladı.

GENEL

BM Genel Sekreteri António Guterres, bugün işgal altındaki Gazze ile Mısır arasındaki Refah Sınır Kapısı'nın Mısır tarafında konuşma yaptı.

GENEL

Ürdün Kralı Abdullah’ın bugün kısa bir süreliğine Mısır’a giderek Mısır Devlet Başkanı Abdülfettah es-Sisi ile görüştüğü açıklandı

GÜNCEL

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İsrail saldırısı altındaki Gazze'ye sağlık yardımı için Mısır Sağlık Bakanı Khaled Abdel Ghaffar ile görüştü.

SonDakika

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: (Gazze'ye yardım kapsamında Mısır Sağlık Bakanı Khaled Abdel Ghaffar ile görüşme) "Gemi Hastane gönderilmesi, Sahra Hastanesi...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, dün Mısır’ın başkenti Kahire’de Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, bugün Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi ile başkent Kahire'de bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Sameh Shoukry’nin davetine icabetle başkent Kahire'ye geldi. 

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 13- 14 Ekim tarihlerinde Mısır'a resmi ziyaret gerçekleştirecek.

GENEL

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan dün Beyaz Saray’da yapılan günlük basını bilgilendirme toplantısında İsrail-Filistin çatışmasına dair bazı açıklamalarda bulundu.