Nato dışişleri Haberleri

nato dışişleri haberleri ve güncel nato dışişleri gelişmeleri, nato dışişleri ile ilgili tüm video, nato dışişleri fotoğrafları ve nato dışişleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Hollanda Dışişleri Bakanı Hanke Bruins Slot ile görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Belçika’nın başkenti Brüksel’de Yunanistan Dışişleri Bakanı Georgios Gerapetritis ile bir araya geldi. Brussels

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 3-4 Nisan tarihlerinde NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere Belçika’nın başkenti Brüksel’e gidecek.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın sona ermesinin ardından basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de Norveçli mevkidaşı Espen Barth Eide ve İsveçli mevkidaşı Tobias Billström ile bir araya geldi.

GENEL

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı öncesinde NATO Karargahı önünde basın mensuplarına açıklama yaptı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de Estonya Dışişleri Bakanı Margus Tsahkna ve Arnavutluk Avrupa ve Dışişleri Bakanı İgli Hasani görüştü.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brüksel’de NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir araya geldi.