Netanyahu rafah Haberleri

netanyahu rafah haberleri ve güncel netanyahu rafah gelişmeleri, netanyahu rafah ile ilgili tüm video, netanyahu rafah fotoğrafları ve netanyahu rafah haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Refah sınır kapısına düzenlenen operasyona ilişkin açıklama yaptı...

GENEL

İsrail Başbakanlığı, Savaş Kabinesi’nin Refah’ta operasyon düzenlemeye devam etme kararı aldığını duyurdu.

GENEL

Birleşmiş Milletler, Dünya Sağlık Örgütü ve Avrupa Birliği, İsrail Başbakanı Netanyahu’nun “Anlaşma olsa da olmasa da Refah’a gireceğiz” açıklamasının ardından...

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün Kudüs’te Gazze’de bulunan rehinelerin temsilcileriyle bir araya geldi.

GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es Sisi ve Ürdün Kralı Abdullah, dün ortak açıklama yaptı.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu dün gece düzenlediği basın toplantısında Refah kentine olası kara operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüşmesi sonrasında açıklamalarda bulundu.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Suudi Arabistan merkezli televizyon kanalına yaptığı açıklamada, İsrail ve Hamas arasındaki olası anlaşmayı değerlendirdi.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İsrail meclisindeki Dış İlişkiler ve Savunma Komitesi’nde açıklama yaptı...

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, “Refah'ta faaliyet göstermemizi engellemek isteyen her kim olursa olsun, aslında bize savaşı kaybetmemizi söylüyor demektir." dedi.