Netanyahu Haberleri

netanyahu haberleri ve güncel netanyahu gelişmeleri, netanyahu ile ilgili tüm video, netanyahu fotoğrafları ve netanyahu haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Netanyahu'nun yine iş başında olduğunu belirterek, "Suçlarını örtbas etmek için ülkemize saldırıyor" dedi.

GÜNCEL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Netanyahu yönetiminin Türkiye aleyhine yaptığı açıklamalar yok hükmündedir" dedi.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, ABD televizyonuna verdiği röportajda İsrail-Hamas savaşına ilişkin açıklamalarda bulundu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu ve cinayet ortakları döktükleri her kanın hesabını hukuk önünde mutlaka verecektir. Türkiye olarak bunun için çalışmaya, tüm...

GENEL

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi (NSC) Koordinatörü John Kirby, düzenlediği basın toplantısında İsrail’in olası Refah harekatına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, dün Amerikan Yahudi Örgütleri Başkanları Konferansı’nda konuştu.

GENEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, “Refah'ta faaliyet göstermemizi engellemek isteyen her kim olursa olsun, aslında bize savaşı kaybetmemizi söylüyor demektir." dedi.

GENEL

Avrupa Birliği Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, düzenlediği basın toplantısında Refah kentindeki gelişmelere ilişkin konuştu.

GÜNCEL

İsrail Başbakanı Netanyahu, Birleşmiş Milletler kurumlarınca yapılan tüm uyarılara rağmen orduya Gazze’nin güneyindeki Refah kenti ve bölgesine girilmesi için plan ...

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu Uluslararası Adalet Divanı’nın bugün kararıyla ilgili açıklama yaptı.

GENEL

Katar Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Al Ansari, dünya basınında İsrail Başbakanı Netanyahu’ya ait olduğu iddia edilen ses kaydındaki ifadelere yanıt verdi.