Olan Haberleri

olan haberleri ve güncel olan gelişmeleri, olan ile ilgili tüm video, olan fotoğrafları ve olan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi Müzesi'ni ziyaret ederek, "Bu yüzyılda darbelere, vesayetçilere, hainlere yer yok" dedi.

SonDakika

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı: Orman yangını sebebiyle tek yön açık olan “Çanakkale Boğazı gemi trafiği, çift yönlü olarak açılmıştır.”

SAĞLIK

Kızartma, tatlı, hamur işinin yanında Kurban Bayramı’nda sindirimi zor olan et tüketimi de artıyor...

GÜNCEL

ABD’nin en yüksek temyiz yargı organı olan Yüksek Mahkeme’nin (SCOTUS) yargıçları, dün mali gelir-giderlerini ve aldıkları hediyeleri açıkladı.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’nin on yıllardır ayağına pranga olan sorun terördür. Teröre karşı ortak tavır geliştirmeden Türkiye’yi daha ileriye götüremeyiz.

SonDakika

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MHRS'de yeni dönemi açıkladı. Sistem artık şöyle işleyecek: Ertesi gün randevusu olan her hastamız, akşam saat...

MODA

D’S damat smokin kampanyasının tanıtım yüzleri olan ünlü oyuncular Burak Yamantürk, Bülent İnal, İlker Kızmaz ve Necip Memili, Adana’da düzenlenen...

GENEL

Birleşik Krallık'ı oluşturan dört ulustan biri olan İskoçya'nın Birinci Bakanı Hamza Yusuf, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek,  ABD ziyareti kapsamında iş dünyası, IMF ve Dünya Bankası toplantılarına katıldı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Tanzanya Birleşik Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan ile ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’ın başkenti Doha’da temasları kapsamında Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile bir...

İş Dünyası

Global Ports Holding (GPH), küresel kruvaziyer turizminin kalbinin attığı Seatrade Cruise Global 2024’e 19 ülkedeki 32 limanı ile birlikte katıldı.