Önce Haberleri

önce haberleri ve güncel önce gelişmeleri, önce ile ilgili tüm video, önce fotoğrafları ve önce haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Srebrenitsa Katliamı’nda hayatını kaybedenleri anmak için mesaj paylaştı.

SPOR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında idmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

MÜZİK

Başarılı şarkıcı Mustafa Sandal, 1994 yılında çıkardığı "Sana İhtiyacım Var" adlı şarkısına 30 yıl sonra yeniden hayat verdi.

SonDakika

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i Kurban Bayramı’ndan önce ziyaret edeceğim...

MÜZİK

Ünlü sanatçı Sertab Erener dün gece 21 yıl önce yarışmayı kazandığı 'Every Way That I Can' şarkısını tekrar seslendirdi ve...

SİYASET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bölgemizde artan gerilimin biran önce düşmesini ve dikkatlerin Gazze'de yaşanan insanlık suçlarına yoğunlaşmasını diliyoruz" dedi.

MAGAZİN

Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.

DİZİ

Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyen herkesi ters köşe yapmaya hazırlanan D Media imzalı Senden Önce için geri sayım...

GÜNCEL

Bursa'da, 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşüp hayatını kaybeden güzellik uzmanı Özlem Akman'ın (27), ölümüyle ilgili soruşturma sürüyor.

DİZİ

Hazırlıkları uzun süredir devam eden ve yapımcılığını D Media’nın üstlendiği, ‘Senden Önce’nin ilk tanıtımı yılbaşı gecesi ekrana geldi.

EKONOMİ

Araştırma şirketi Areda Piar, Türkiye genelinde bin 100 kişinin katılımıyla kredi kartı kullanımına ilişkin bir araştırma gerçekleştirdi.

GENEL

Hollanda’da dün yapılan genel seçimler sonrasında Özgürlük Partisi’nden (PVV) Geert Wilders, seçimlerde 37 milletvekili çıkartarak seçimin galibi oldu.