Hazırlıkları uzun süredir devam eden ve yapımcılığını D Media’nın üstlendiği, ‘Senden Önce’nin ilk tanıtımı yılbaşı gecesi ekrana geldi. Gerilim, heyecan ve tutkunun hissedildiği tanıtım filmi merak uyandırdı.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA - SİNEM ÜNSAL 

Başrollerinde Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’yı buluşturan dizinin tanıtımı, entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayenin ekrana geleceğinin sinyalini verdi.

ALP NAVRUZ

Alp Navruz'un etkileyici performansı, Sinem Ünsal'ın güçlü oyunculuğu ve Nilperi Şahinkaya'nın çarpıcı rolüyle şimdiden konuşulmaya başlanan Senden Önce, hikayesi ile olduğu kadar çekim mekanları ile de dikkatleri üzerine çekecek.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA - SİNEM ÜNSAL 

Fragmana göre; birbirine meydan okuyan, savaşmaya hazır iki kadın karakterin, öfkesine ve güç gösterisine tanık olunacak. Tanıtım, Alp Navruz’un oynadığı Hakan karakteri ile birbirine boyun eğmeyen iki kadın arasındaki bağlantının ne olduğu sorusunu gündeme getirdi.

Aşk, sadakat ve ihanet üçgeni: "Senden Önce" için geri sayım başladı! Aşk, sadakat ve ihanet üçgeni: "Senden Önce" için geri sayım başladı!

NİLPERİ ŞAHİNKAYA - SİNEM ÜNSAL 

Senaryosunu Başak Anigün’ün kaleme aldığı, yönetmenliğini Feride Kaytan’ın üstlendiği ihanet, aşk ve sadakatin sorgulandığı Senden Önce, yakında Kanal D’de ekrana gelecek.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA 

ALP NAVRUZ

SİNEM ÜNSAL 

Editör: MURAT ÖZER