Önemli Haberleri

önemli haberleri ve güncel önemli gelişmeleri, önemli ile ilgili tüm video, önemli fotoğrafları ve önemli haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Turkuvaz Medya Grubu tarafından 3'üncüsü düzenlenen Finansın Geleceği Zirvesi'nde 'Para Sohbetleri' oturumunda konuştu.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Dış ticarette önemli payı olan yüksek teknoloji ürünlerin üretimine güçlü destek sağlayacağız" dedi.

CEMİYET

Suzan Sabancı ve Linda Wachner’in eş başkanlığını yaptığı Amerikan Türk Cemiyeti (ATS), Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzüncü yılını The Plaza Hotel New...

GENEL

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Belçika’nın başkenti Brüksel’de TÜBİTAK Ufuk Avrupa Proje Pazarı açılışında konuştu.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Kanada ile Hindistan arasında Sih liderin öldürülmesiyle başlayan gerilimle ilgili açıklama yaptı.

EKONOMİ

Hazine  ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Fiyat istikrarını sağlamak en önemli önceliğimizdir" dedi. 

SonDakika

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: Fiyat istikrarını sağlamak en önemli önceliğimizdir.

GENEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le görüşme öncesi basına açıklamada bulundu.

GÜNCEL

Ukrayna Savunma Bakanlığı, Türk firması Baykar tarafından üretilen Bayraktar TB2 model SİHA’nın Ukrayna Ulusal Askeri Tarih Müzesi’nde yerini aldığını duyurdu.

EKONOMİ

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) ağustos ayı meclis toplantısına katıldı.

EKONOMİ

Global Finance tarafından düzenlenen Sürdürülebilir Finansman Ödülleri 2023 kapsamında Akbank, dört önemli ödülün sahibi oldu.

EKONOMİ

Kripto endüstrisinin karşı karşıya kaldığı en önemli problemlerden biri hack olayları.