Pakistan Haberleri

Pakistan haberleri ve güncel Pakistan gelişmeleri, Pakistan ile ilgili tüm video, Pakistan fotoğrafları ve Pakistan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İran'da reformist Tebriz Milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Mesud Pezeşkiyan, 14'üncü dönem cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunda oyların yüzde 53,7'sini alarak...

GÜNCEL

ICAN tarafından paylaşılan raporda, nükleer silahlara harcama yapan ülkelerin ABD, Çin, Fransa, Hindistan, İsrail, Kuzey Kore, Pakistan, Rusya ve İngiltere...

GENEL

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Ankara'da Pakistan İslam Cumhuriyeti Genelkurmay Başkanı Orgeneral Sahir Shamshad Mırza ile görüştü.

GENEL

Çin Devlet Başkanı Şi Cinpig, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bugün bir araya geldi.

GENEL

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde (BMGK) 2025-2026 döneminde geçici üye olarak görev yapmak için Somali, Pakistan, Panama, Yunanistan ve Danimarka seçildi.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Ishaq Dar ile yaptığı görüşmeyi takiben ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

İran’ın sekizinci Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin ve Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan’ın helikopter kazasında hayatını kaybetmesi üzerine dünya liderleri, taziye mesajları...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Pakistan’ın başkenti İslamabad’da Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile bir araya geldi.

GÜNCEL

Eski Pakistan Başbakanı İmran Han ve eşi Büşra Bibi, yolsuzluk suçlamaları sonucu çıkarıldığı mahkemece 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

GENEL

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan, davet üzerine 29 Ocak’ta Pakistan’ı ziyaret edecek.

GENEL

Pakistan Dışişleri Bakanı Jalil Abbas Jilani, bugün İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan ile telefonda görüştü.

GÜNCEL

Pakistan Dışişleri Bakanlığı, İran’ın Sistan ve Belucistan Eyaleti’nde düzenlenen saldırıda terör hedeflerinin vurulduğunu duyurdu.