Paylaştı Haberleri

paylaştı haberleri ve güncel paylaştı gelişmeleri, paylaştı ile ilgili tüm video, paylaştı fotoğrafları ve paylaştı haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SonDakika

Diplomatik kaynaklar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esad ile Moskova’da bir görüşme yapacağı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını paylaştı...

MAGAZİN

Beverly Hills 90210 dizisinin yıldızları, dün kanserden hayatını kaybeden rol arkadaşları Shannen Doherty için taziye mesajları paylaştı.

GÜNCEL

Avrupa Birliği (AB) Dışişleri ve Güvenlik Politikaları Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, Srebrenitsa Katliamı’nda hayatını kaybedenleri anmak için mesaj paylaştı.

EKONOMİ

OKX TR'nin Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çamır, yılın ilk yarısına ilişkin değerlendirmelerini paylaştı...

MODA

Ariş Pırlanta, 2024 düğün sezonunda evlenmeyi düşünenler için mücevher trendlerini paylaştı...

MAGAZİN

Türkiye’nin en beğenilen kadınlarından biri olan Burcu Esmersoy, her daim fit ve çekici görüntüsüyle hayranlarını büyülemeye devam ediyor.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının sevilen ve ikonik ismi Etel Baler yazın ilk tatilini yapıyor. Etel Hanım teknede çektirdiği fotoğraflarıyla dikkat çekti.

MAGAZİN

Dünyaca ünlü Latin şarkıcı ve söz yazarı Karol G, hafta sonu arkadaşlarıyla Dominik Cumhuriyeti’nde tatilin keyfini çıkardı.

MAGAZİN

İş insanı Birsen Yıldız, sosyal medya hesabından 'Anneler Günü' mesajı paylaştı...

MAGAZİN

Ünlü şarkıcı Hadise 77. Cannes Film Festivali'ne katıldı. Şık kıyafeti ile kırmızı halıda boy gösteren Hadise medya ve basının ilgisi...

GENEL

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin ardından Suriye, Irak ve Mısır liderlerinden taziye mesajları paylaşıldı.

CEMİYET

Cemiyet hayatının ünlü siması Bahar Şer önceki gün yakın dostlarından Bebek Otel’de sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.