Petrol Haberleri

petrol haberleri ve güncel petrol gelişmeleri, petrol ile ilgili tüm video, petrol fotoğrafları ve petrol haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 3 saat süren Kabine Toplantısının ardından açıklamada bulundu.

SPOR

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 26'ncı haftasında Beşiktaş United Payment, sahasında Fenerbahçe Petrol Ofisi'ni 4-2 mağlup etti.

GENEL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rusya’nın Soçi kentinde, Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto ile görüştü.

EKONOMİ

6. Enerji ve İklim Forumu’nun özel konuğu T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 'Dönüşümü Yönetmek' başlığı altında önemli...

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Somali Petrol ve Maden Kaynakları Bakanı Abdirizak Omar Mohamed ile görüştü.

EKONOMİ

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), 1 Şubat'tan itibaren geçerli olan doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik...

SonDakika

Bakan Yaşar Güler: Bugün Gabar'da petrol çıkarılıyor, Hakkari'nin yaylalarında festivaller yapılıyorsa, bunlar terörü kaynağında yok etme stratejimizin sonucudur.

EKONOMİ

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, 'Dünyada Değişen Enerji Jeopolitiği, İklim Krizi & Türkiye' temalı konferansta konuştu.

GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), Yemenli Husilerin Kızıldeniz’in güneyinde SWAN ATLANTIC adlı petrol tankerine İHA ve balistik füzeyle saldırı düzenlediğini duyurdu.

SonDakika

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Bayraktar: Orta Doğu başta olmak üzere Afrika, Kafkasya ve diğer coğrafyalarda Milli şirketlerimiz TPAO ve...

SonDakika
GÜNCEL

ABD Merkez Komutanlığı (CENTCOM), STRINDA adlı petrol tankerinin, Kızıldeniz’i Aden Körfezi’ne bağlayan Babülmendep Boğazı’nda saldırıya uğradığını duyurdu.