President erdogan Haberleri

president erdogan haberleri ve güncel president erdogan gelişmeleri, president erdogan ile ilgili tüm video, president erdogan fotoğrafları ve president erdogan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45'inci Başkanı ve Başkan Adayı Donald Trump ile telefonda görüştü.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington’da düzenlenen NATO Liderler Zirvesi’nde ABD Başkanı Joe Biden ile ayaküstü sohbet etti.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington'da Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Washington'da Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana'daki ikili temasları kapsamında Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın başkenti Astana’da temasları kapsamında Belarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko ile bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva ile bir görüşme gerçekleştirdi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ile ikili ve heyetlerarası yaptığı görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Madrid’de düzenlenen Türkiye-İspanya 8. Hükümetler Arası Zirvesi'nde konuştu.

GENEL

Türkiye-İspanya 8. Hükümetler Arası Zirvesi'ne katılmak üzere Madrid’e giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya Kralı 6. Felipe ile bir araya...

GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-İspanya 8'inci Hükümetler Arası Zirvesi'ne katılmak üzere Madrid'e gitti. Erdoğan, havalimanında karşılandı.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM Yakın Doğudaki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini ile görüştü.