Proğramında Haberleri

proğramında haberleri ve güncel proğramında gelişmeleri, proğramında ile ilgili tüm video, proğramında fotoğrafları ve proğramında haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koruma altındaki çocuklarla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da "Türkiye ile Güçlenen, Türkiye'ye Güç Veren Kadınlar Programı"nda konuştu.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bizim yaklaşımımız Merkez Bankası’na enflasyonu aşağı çekmekte yardımcı olmak" dedi.

GENEL

Antalya Diplomasi Forumu tamamlandı. Kapanış programında konuşan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Ramazandan önce Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda çaba var" dedi.

SİYASET

AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum İstanbul'a dair plan ve projelerinin tanıtımının gerçekleştirildiği 'Türkiye Yüzyılı: İstanbul Vizyonu' programında konuşma...

GENEL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, 2023 Dünya Şehirler Günü programında konuştu.

GENEL

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 'Yurt Dışında MEB Bursuyla Eğitim Gören Lisansüstü Öğrencilerle Buluşma Programı'nda konuştu.