Puan Haberleri

puan haberleri ve güncel puan gelişmeleri, puan ile ilgili tüm video, puan fotoğrafları ve puan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat 2024 dönemine ilişkin dış ticaret endekslerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Şubat 2024 dönemine ilişkin iş gücü istatistiklerini açıkladı...

EKONOMİ

Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin küresel mal ihracatından aldığı payın, 2023 yılında bir önceki yıla göre 0,06 puan artışla yüzde 1,08'e yükselerek...

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bizim yaklaşımımız Merkez Bankası’na enflasyonu aşağı çekmekte yardımcı olmak" dedi.

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "2022 yılında yüzde 89,5 olan vergi gelirlerinin tahakkuk tahsilat oranı 2023'te 3,2 puan artarak...

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Kasım 2023 dönemine ilişkin dış ticaret endekslerini açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin dış ticaret endekslerini açıkladı.

GENEL

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Cakarta'da, Endonezya Temsilciler Meclisi Başkanı Puan Maharani ile görüştü.

SPOR

Antalya'da düzenlenen ve 398 sporcunun yarıştığı 13'üncü Aerobik Cimnastik Avrupa Şampiyonası başladı.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB),  Ekim 2023 dönemine ilişkin imalat sanayi kapasite kullanım oranlarını açıkladı.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Ekim 2023 dönemine ilişkin iktisadi yönelim istatistikleri ve reel kesim güven endeksi verilerini açıkladı.

EKONOMİ

2024-2026 dönemini kapsayan OVP, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı programla açıklandı.