Rusya ukrayna Haberleri

rusya ukrayna haberleri ve güncel rusya ukrayna gelişmeleri, rusya ukrayna ile ilgili tüm video, rusya ukrayna fotoğrafları ve rusya ukrayna haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


EKONOMİ

Uluslararası Para Fonu (IMF), Nisan 2024 Dünya Ekonomik Görünümü Basın Toplantısı’nda Rus ekonomisinin yaptırımlara rağmen büyüme eğiliminde olduğunu belirtti.

GENEL

İngiltere, Ukrayna'ya yaptığı en büyük ticaret ziyaretini tamamlayarak iki ülke arasında savunma ve ticaret anlaşması imzalandı.

GÜNCEL

Rusya’nın nükleer enerji şirketi Rosatom saldırılarda biri ağır olmak üzere 3 kişinin yaralandığını duyurdu.

GÜNCEL

Ukrayna Genelkurmay Başkanlığı, Rusya’ya ait İran yapımı 17 Shahed İHA’sının imha edildiğini duyurdu.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, başkent Kiev’in kuzeyindeki Bucha bölgesini ziyaret etti...

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, askeri ve hükümet yetkilileriyle bir araya gelerek Ukrayna’nın İHA üretim planını görüştüğünü duyurdu.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, çevrimiçi kumarın askerler ve halk arasında yayılması sebebiyle kısıtlama talep eden bir asker dilekçesi sonrasında...

GÜNCEL

Türkiye Ombudsmanı Şeref Malkoç, Rus savaş esirlerinin tutulduğu kampları ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, General Oleh Ivashchenko’nun Ukrayna Dış İstihbarat Teşkilatı'nın başkanı olarak atadığını açıkladı.

GÜNCEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya sınırındaki Sumy bölgesinde görev yapan Ukrayna askerlerini ziyaret etti.

GENEL

Avrupa Birliği (AB), Ukrayna'ya desteği sürdürülebilir hale getirmek için oluşturulan fondan 4.5 milyar euroluk ilk ödemenin dün yapıldığını duyurdu.

GENEL

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmytro Kuleba, Uluslararası medya kuruluşlarından gazetecilerin katılımıyla internet ortamında düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.